Sas


Nieuwsgierig, gedreven en met een grote liefde voor beeld en verhaal, maak ik televisie over mensen. Over hun drijfveren en wat hen bijzonder maakt. Televisie maken is een prachtig vak en zit vol mooie verrassingen. Geen dag is het zelfde.

 

Als allround programmamaker in de functie van sr. locatieregisseur en eindredacteur ben ik inhoudelijk eindverantwoordelijk voor een programma. Het liefst reis ik samen met een klein gemotiveerd team door binnen -en buitenland om een mooi verhaal te maken.

 

Ik maak zowel informatieve -als amusementsprogramma’s met een kop en en staart. Daarbij schrijf ik de inhoud, de line-ups, bereid de draaidagen voor, stuur mijn team aan en maak het verhaal op locatie -en in de montage af.

 

De afwisseling in mijn werk is groot. Van emotionele reality achter de voordeur, tot een mooi reisprogramma. Van een documentaire over het leven, tot grote survivalprogramma's in the far-away-bush. Het vind het fijn om de programma’s te bedenken, schrijven én maken. Een goed verhaal is de essentie van ieder programma en van Hisas.tv.